Espai Teatre organitza el festival «Maxi Mec Mec»

Espai Teatre organitza el festival «Maxi Mec Mec»

El proper 08 d’Abril de 2018 des d’Espai Teatre organitzarem la primera edició del festival de teatre familiar «Maxi Mec Mec». Des de les 10 del matí tots els que s’acostin a l’escola Joan Pèrich i Valls podran gaudir d’un matí màgic ple de teatre, música i moltes sorpreses.

Els alumnes d’Espai Teatre porten ja algunes setmanes treballant la coreografia i la lletra de l’himne del festival: «Maxi Mec Mec». Aquest serà un dels grans moments del festival. A més, els nostres professors estan preparant moltes activitats que faran del 08 d’Abril un matí únic.

El festival s’emmarca dins del #SomEspai, el conjunt d’activitats que organitza Espai Teatre per generar un espai comú entre els seus alumnes i proposar-los activitats que els permetin crear, seguir coneixent-se i crèixer personalment.


L’Espai, l’escola Joan Pèrich i Valls

L’escola Joan Pèrich i Valls de Sant Joan Despí ha acceptat la nostra invitació per ser l’amfitriona d’aquesta primera edició. Des d’Espai Teatre hem considerat que era l’amfitriona ideal per diferents motius.

L’escola Joan Pèrich i Valls és el centre amb el que fa més anys que treballem i hi tenim una relació força especial. A més, observant l’àmbit geogràfic dels alumnes d’Espai Teatre, és l’espai més cèntric que ens permet allotjar un festival com el «Maxi Mec Mec».

La trobada de clubs socials

Abans del «Maxi Mec Mec», el 17 de Març, a Espai Teatre viurem un altre moment molt especial. Els alumnes dels tres clubs socials amb els que col·laborem es trobaran a la Fàbrica Fabra i Coats de Barcelona per compartir una de les seves passions; el teatre.

Els nostres alumnes del Club Social Cap Endavant (Barcelona), del Club Social Punt de Trobada (Martorell) i d’Ocioteka (Sant Boi de Llobregat) es trobaran en una jornada on compartiran els seus punts de vista sobre el teatre i diferents peces teatrals que ells mateixos han preparat per l’ocasió.

Leave a Reply