Espai Teatre organitza la I Trobada de Clubs Socials

Espai Teatre organitza la I Trobada de Clubs Socials

Des d’Espai Teatre volem generar una comunitat entre totes aquelles persones que cada dia o setmana gaudeixen del teatre amb nosaltres. Ens agradaria crear un espai comú on se sentin còmodes i puguin compartir aquesta passió que els uneix.

Per això, el 17 de març es trobaran a la fàbrica «Fabra & Coats» de Barcelona tots els nostres alumnes dels tres clubs socials amb els que treballem: Ocioteka (Sant Boi de Llobregat), Club Social Punt de Trobada (Martorell) i Club Social Cap Endavant (Barcelona). La «I Trobada de Clubs Socials» d’Espai Teatre serà un espai on parlar de teatre i gaudir tots junts de diferents peces teatrals que els alumnes prepararan per aquest dia.

Més accions de #SomEspai:

Aquesta iniciativa s’emmarca dins de les activitats de #SomEspai, un conjunt d’accions que realitzem des d’Espai Teatre per unir els nostres alumnes i proporcionar-los un espai on gaudir del teatre plegats.

A més d’aquesta trobada, el 08 d’abril serem a l’Escola Joan Pèrich i Valls per celebrar el «MAXI MEC MEC: I Festival de Teatre Familiar«.

Leave a Reply