Els nostres serveis / Formació teatral


Teatre per adults


Cursos i tallers d'interpretació i expressió dramàtica enfocats cap al desenvolupament social i la pedagogia teatral per educadors.


A Espai teatre creiem que aprendre teatre és aprendre a viure amb més recursos. Per això obrim la nostra oferta formativa i adaptem els nostres plans formatius per actors a col·lectius de no actors que vulguin aprofitar i gaudir de les eines que ofereix el teatre.

Altres Serveis d’Espai Teatre
· Extraescolars de Teatre
· Espai Cinema
· Espai Màgic
· Teatre Social
· Casals
Qui gaudeix d’Espai Teatre?
· Coneix qui guadeix dels nostres serveis
#SomEspai
· Completa la teva experiència a Espai Teatre participant a #SomEspai.
Contacte
· Per qualsevol dubte, contacta amb nosaltres.

Teatre pel desenvolupament personal

Tallers anuals, trimestrals i monogràfics per aquelles persones que volen descobrir tot allò que el teatre pot aportar al seu creixement personal. Avançant en l’aplicació del teatre social, a Espai Teatre oferim un treball on el joc teatral és punt de partida i a l’hora un recurs per aprofundir en l’autoconeixement personal, millorant les nostres competències emocionals (intra-personals) i socials (inter-personals).

Formació per educadors

Cursos d’orientació per utilitzar el teatre a les aules per tal d’incidir en l’educació emocional dels alumnes així com per treballar qüestions concretes com la resolució de conflictes, integració de les diferències, etc.