Qui som


Espai teatre és una entitat que utilitza el teatre i la pedagogia teatral com a eina d'educació emocional pel desenvolupament personal i social.


La nostra experiència en centres de formació teatral i companyies de teatre social i educatiu ens demostra que el teatre és una eina fonamental en l'educació emocional per al creixement personal i en l'entrenament de les habilitats comunicatives i socials.

La nostra visió

Ens projectem com a entitat de referència en la utilització de la pedagogia teatral com a eina de creixement personal i desenvolupament social.

La nostra missió

Oferir espais d'aproximació al teatre per treballar i millorar les competències personals i socials segons les necessitats de cada col·lectiu. Si tens cor estàs viu, si tens ànima ets actor.

Equip

Sòcies

Sònia Camacho

Llicenciada en Dret. Màster en P.N.L. (Programació neuro-lingüística). Experiència en pedagogía teatral des de 1992. Experiència com a actriu i també en direcció i dramatúrgia. Col·labora en l’elaboració de projectes educatius a l’empresa “P.A.U. Education”.

Alicia Zamora

Graduada en Art Dramàtic per “Estudis de teatre de Berty Tovias”. Graduada en Educació Social per la Universitat Autònoma de Barcelona. Experiència en pedagogía teatral des de 2002. Experiència com actriu i directora de projectes teatrals. Experiència en el disseny, elaboració i implementació de projectes de teatre social.

Col·laboradors

Mercè Navinés

Llicenciada en Belles Arts. Formada en teràpia gestalt  i en Psicoteràpia Integrativa en el programa SAT del Dr. Claudio Naranjo. Art terapeuta. Actualment treballa com a especialista en educació visual i plàstica en un  centre d’educació primària.

Maria Sela Conde

Estudiant del Títol Superior d’Art Dramàtic en Interpretació a Eòlia. Exalumna d’Espai Teatre. És membre de les companyies Hocus Pocus Teatre i Les Braves Teatre.

Guillem Rodríguez

Graduat en Comunicació Audiovisual i estudiant d’Aula de Teatre de Martorell durant 7 anys. Monitor de teatre extraescolar i gestor de continguts digitals d’Espai Teatre.

Pere Borrell

Amb  formació reglada en música i teatre. Il·lustrador. Actualment condueix la seva propia escola de teatre i música a Sant Feliu de Llobregat i il·lustra múltiples projectes d’àmplia difusió (L’Auditori Educa, editorial La Galera, Alambrada, Baula…) D’entre les seves publicacions cal destacar “Animalades de paper” (El Cep i la Nansa Edicions).